Cunoaste-ti profesorii!Prof. antr. drd.
Alexandru Adrian Nicoara

Instructor
Rosse Stephanye Stan


Dansul este limbajul ascuns al sufletului. Modul prin care inimile a doi sau mai multor oameni se conecteaza si creeaza o legatura ce nu necesita cuvinte, pentru ca are un inteles foarte clar: atunci cand dansezi devii cea mai buna versiune a ta.

Inca de mic mi-am dorit sa dansez si astfel de tanar am ajuns sa practic aceasta forma de arta. Pasiunea, talentul si dragostea pentru dans m-au ajutat sa evoluez si m-au impins cat de curand sa intru in competitii de profil de nivel national, iar odata cu evolutia mea si la concursurile internationale.

Ca si profesor am incercat sa ma specializez cat mai bine in domeniul dansului, avand titlurile de: PROFESOR in domeniu, obtinut in urma absolvirii Facultatii de Educatie fizica si Sport, titlul de ANTRENOR, terminand masteratul in dansul sportiv, iar in prezent urmez cursurile Scolii Doctorale din cadrul aceleiasi facultati, pentru a obtine titlul de DOCTOR .

Va indemn pe toti sa va urmati visele si nu uitati ca nu exista o cheie catre fericire, usa e intotdeauna deschisa!


Alexandru Adrian


Prin definitie,dansul este un ansamblu de miscari coordonate cu ajutorul ritmului si a linii melodice care combina tehnica cu expresivitatea. Pentru mine,este universul care imi invadeaza corpul cu vibratii electrizante ce se conecteaza la biturile unei melodii si ma face instant sa dansez.

Universul pe care il tin in maini si de care am grija sa fie in armonie deplina. La inceput am incercat toate sporturile potrivite unei fete: tenis,volei,balet,inot dar intr-o zi am vazut un afis mare care infatisa doi dansatori deasupra carora era scris cu litere de tipar "MAGIC DANCE".

Ziua urmatoare am fost sa vorbesc cu antrenorii si aveam sa incep cat de curand cursurile. In primele luni eram ca toate fetitele de la grupa mica,imbracata sport,cu codita si inima deshisa spre necunoscut dar cu timpul sandalele aurii de dans au inlocuit tenesii iar fustitele tutu si body-urile cu volanase asortate un coc impecabil au devenit uniforma mea.

Dorinta si pasiunea din inima mea pentru acest sport s-au amplificat cu timpul iar combinate cu spiritul de lider,feminitatea si perseverenta intregesc un prototip pentru cuvantul "dansatoare". Se spune ca daca nu iti contruiesti propriile vise altcineva te va angaja sa le construiesti pe ale lui.

Pana sa incep sa dansez nu stiam ca dansul e visul meu,dar,cu toate ca nu e singurul e cel din care nu vreau sa ma mai trezesc. Trebuie sa iti faci putin curaj si sa fii pregatit pentru un nou vis,nu vei stii niciodata in care sa ramai daca nu incerci.

Rosse StephanyeDe ce Magic Dance si nu un alt club de dans
Instructor/Profesor vs. AmatoriPentru o mai buna înțelegere o sa începem descrierea noastra cu o mica dar interesantă poveste:

"Imagineaza-ti ca esti într-o camera foarte frumoasa, care reprezintă fabuloasa lume a dansului unde prin diverse conjuncturi ai ajuns sau unde ca in cazul de fata, ti-ai propus sa intri. Acum gandeste-te ca vrei sa intri in următoarea camera, una mai mare, mai frumoasa, mai minunata si mai interesantă, plina cu satisfactii.

Numai ca nu știi cum ai putea ajunge acolo. Lângă tine acolo, ai gasit insa o persoana care vrea si trebuie sa te calauzeasca, care este sa spunem prin conjunctura evenimentelor, un instructor de dans. Acum el incercand sa te ajute, iti va arata zidul din fata si iti va spune: dupa acest zid este urmatoarea camera cu toate minunatiile ei.

Trebuie doar spart acest zid si dupa aceea vom pasi mai departe! Iti va pune in mana un ciocan si te va indruma sa-l urmezi sa spargi zidul din fata. Si asa impreuna, cot la cot, începi sa spargi peretele cu multă inversunare. Si spargi si spargi. Si tot spargi!

Pana cand incepi sa simti ca te plictisesti si ca ai obosit deja. Insa, după multă truda, timp pierdut, satul de toate si după tot acel chin interminabil, într-un final vei reuși sa ajungi in următoarea incapere.

Dar… Nu prea suna încurajator, nu? Si de la atata spart poate ti-a trecut si cheful de dans si te-ai reorientat către alte activitati. Zidarie poate?

Numai ca, avem vesti bune! Mai exista o varianta a aceleași povesti! Acum gandeste-te ca lângă tine este un adevarat profesor de dans!!! La fel si el, va va afirma ca după același perete exista aceeasi camera. Numai ca el in acel perete iti va arata si o ușa.

Si iti va zice: trebuie doar sa apasati pe clanta! Si impreuna cu el, veți merge sa apasati pe ea! …Simplu, nu?

Bineinteles ca asta nu va va scuti de efortul de a apasă pe clanță, deoarece nimic nu se face fara un minim de efort, dar după aceasta simpla si usoara actiune va veți putea bucura si descoperi in voie minunata si mirifica lume a dansului!

Va asteptam cu drag!De ce noi? Pentru ca meriti!

Cum arata salile noastre?
Ca in povesti, bineinteles :-)

EventLatino.com